2023-2024 Eğitim Yılı Okul Aile Birliğimiz ve Komisyonumuz Tarafından Belirlenen Okul Kıyafetlerimiz

Yeni dönemde uygulamaya girecek olan okul kıyafetlerimiz ilgili komisyon ve Okul Aile Birliğimiz tarafından belirlendi ve ilan edildi.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulamaya girecek olan okul kıyafetlerimiz ilgili komisyon ve Okul Aile Birliğimiz tarafından belirlendi ve ilan edildi.

Kurul Kararları aşağıda Belirtilmiştir.

Öğrenci kıyafet uygulamasının yaz ve kış olarak uygulanmasına,

Gelecek yıl 1. sınıflardan itibaren zorunlu olup, diğer sınıfların giymesi veli isteğine bırakılmıştır.

Yaz uygulaması: 1 Mayıs–15 Ekim tarihleri arasında uygulanması

Kış uygulaması:  15 Ekim–1 Mayıs tarihleri arasında uygulanması karar bağlanmıştır.

TİŞÖRT:

Kız öğrenciler için tişört modeli:

YAZLIK KISA KOL : Lakost kumaştan ana renk pembe ,lacivert  yaka üzeri pembe tek kalın çizgili, kol ribanaları lacivert üzeri pembe tek kalın çizgili  olacak. Ayrıca yaka çok açık olmayacak şekilde çift düğmeli olacak.

KIŞLIK UZUN KOL : Selanik kumaştan kısa kol ile aynı model ve renkte olup, uzun kollusudur.

Erkek Öğrenciler için tişört model:

YAZLIK KISA KOL : Lakost kumaştan ana renk bordo olacak şekilde, lacivert  yaka üzeri bordo tek kalın çizgili, kol ribanaları lacivert üzeri bordo tek kalın çizgili  olacak. Çift düğmeli olacak.

PANTOLON:

Kız Öğrenciler İçin Pantolon:

Kız öğrenciler için Lacivert pamuklu  kanvas kumaş şort etek olacak.

(Kız öğrenciler için lacivert kapaklı şort etek velinin tercihine bırakılmıştır. Lacivert pantolon giymesi de uygun görülmüştür)

MONT:

Tüm öğrenciler için kumaş cinsi Futter. Lacivert  renk  fermuarlı ve iki cepli .

Erkek Öğrenciler İçin Pantolon:

Erkek  öğrenciler için Lacivert, pamuklu, kanvas kumaş, dizden cepli

pantolon olacak.

MONT:

Tüm öğrenciler için kumaş cinsi Futter. Lacivert  renk, fermuarlı ve iki cepli . (İsteğe bağlı alınacak)

15-11-2022

15-11-202215-11-202215-11-202215-11-202215-11-2022